Wie al eens bevallen is, zal het beamen: een bevalling beleef je in een roes. De intensiteit van een wee, de manier waarop je partner je ondersteunde, die eerste blik op je pasgeborene, ... Er zijn weinig momenten die puurder zijn dan de geboorte van een kind, maar als mama maak je ze nauwelijks bewust mee. Geboortefoto's kunnen het verhaal rond één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in jouw leven weer compleet maken. Als bevallingsfotografe sta ik heel discreet aan de zijlijn, op zoek naar subtiele beelden die eerder de sfeer dan de intieme details van een bevalling weergeven.
Interesse in een bevallingsreportage?
Een reportage boeken begint met een volledig vrijblijvend gesprekje. Een bevalling is een heel intieme gebeurtenis, het is belangrijk dat we elkaar wat leren kennen en kijken of het klikt. Maar ook als je twijfelt of nog een heleboel vragen hebt, maak ik graag tijd voor je vrij.

Vanaf week 37 sta ik 24/7 stand-by. Ik spring dus ook 's nachts mijn bed uit om de geboorte van jullie kleintje mee te maken. Tijdens je weeën (vanaf ongeveer 5cm) en de geboorte ben ik discreet aanwezig, tot ongeveer een uur na de bevalling. Ik werk samen met een andere geboortefotografe, met dezelfde stijl van foto's als de mijne, om een back-up te voorzien.
Navelstreng
De eerste 15 bevallingen die ik fotografeerde, bundelde ik in het boek 'Navelstreng'.
Ik ben lid van:
Naar menubalk