"We hebben eigenlijk niet gemerkt dat je er was": het zinnetje dat ik vaak hoor als ik een koppel hun huwelijksreportage toon. Maar ik ben er wel, discreet, en ik let op alle details. Dit is hoe ik een huwelijksdag in beeld breng:
Vanaf wanneer is een huwelijksfotograaf aanwezig?
Voor een huwelijksreportage kom ik graag vroeg uit bed. De eerste momenten van de dag vind ik meestal echt mooi. Er hangt dan al een toffe spanning in de lucht en dat merk je ook aan de foto’s. En is de bruid niet nerveus, dan zijn de getuigen of de zussen het wel al. Maar het grote voordeel is dat je ook al helemaal gewend raakt aan mij, waardoor je mij de rest van de dag helemaal vergeet.
Hou je van huwelijksfoto's op locatie, of net niet?
Ik hou zelf niet van poseren. Dan begin ik na te denken of ik wel juist sta en of mijn mond nu open of dicht moet. En misschien geldt dat voor jullie ook wel ...  Willen jullie graag veel foto’s op wauw-locaties, dan gaan we daar helemaal voor! Maar wil je meer tijd om te genieten van je dag, dan hoeven we geen uren te spenderen aan geposeerde foto's. We zoeken een plekje in de buurt en gaan voor meer spontane huwelijksfoto’s tussendoor.
Op zoek naar een leuk beeld
Van zodra het feestje echt is losgebarsten, ga ik op zoek naar een leuk plekje rond de feestzaal en kom ik jullie 10 minuutjes stelen. Het licht uittesten doe ik op voorhand al, met enkele van jullie gasten, zodat jullie niet te lang gemist worden. 
Ik zie je foto's zo graag! Ik kan je niet uitleggen wat ik
voel als ik ze zie, maar vanbinnen word ik er heel blij van.

Bernadette
Wat kost een huwelijksreportage?
Een huwelijksreportage kost 125 euro per uur.
Het liefst ben ik als huwelijksfotograaf aanwezig bij elk belangrijk moment:
van de kapper en de schmink tot de openingsdans.
Wat mag je van mij verwachten?
- tot 14u fotograferen
- selectie en nabewerking van de foto's
- je ontvangt 30 à 40 digitale foto's in hoge resolutie per uur
- foto's op USB-stick
- incl. verplaatsingskosten (bij reportage > 5u)
Naar menubalk