Een klein geheimpje ... Ik heb altijd lichtjes stress net voor ik volwassenen fotografeer. Ik vermoed dat het mijn vorm van podiumvrees is. Maar krijg ik kinderen voor mijn lens, dan werk ik helemaal relax en zonder nadenken. Want zij maken zich nooit zorgen over hoe ze moeten 'poseren', ze zijn gewoon zichzelf. Kinderen zijn ook zelden bang van de camera, ze vinden het vooral fascinerend. Gaan we samen op uitstap, dan moeten ze ook echt niets. Gewoon zichzelf zijn, heerlijk simpel.
Kijk je uit naar wat gezinsfoto's? 
Ik maak bij elke shoot tijd voor jullie volledige gezin. Dat kan met een groepsfoto, maar ik vind het ook heel leuk om de kleine knuffels en leuke blikken tussendoor te fotograferen. En stiekem denk ik dat die gestolen momentjes achteraf de favorietjes worden.
Wow supermooi. Dikke merci voor de leuke foto's!
Er zitten een paar supermooie kiekjes bij ...

Sandra en Tibo
Wil je foto's van je kinderen in de studio? 
Ben je meer fan van studiofoto's? Dat kan ook! Zeker in de koudere maanden is het wel gezellig om de studio in te kruipen.
Wat kost een fotoshoot met je kind?
Een shoot kost 125 euro. Die reportage kan doorgaan op een leuke buitenlocatie of in mijn studio in Ternat. De betaling kan cash tijdens de shoot of via overschrijving achteraf. De foto's worden doorgestuurd na ontvangst van de betaling.
Wat mag je van mij verwachten?
- een uurtje fotograferen
- selectie en nabewerking van de foto's
- foto's op locatie: je ontvangt een 50-tal digitale foto's
- studiofoto's: je ontvangt 15 digitale foto's (extra foto's: 10 euro/stuk)
- voor verplaatsingskosten bij een shoot op locatie reken ik 0,40 euro/km.

Hoe leg je je plaatsje in mijn agenda vast?
Door een mailtje te sturen naar info@kathleenvanvaerenbergh.be
Naar menubalk