Als 18-jarige stond ik voor een dilemma: vroedvrouw worden, psychologe of  journalistiek studeren. Het werd het laatste, maar na mijn studies ontdekte ik dat beelden me minstens evenveel passioneerden als tekst. Op mijn visitekaartje staat intussen al jaren grafiste. Sinds 2006 combineer ik grafisch ontwerp in bijberoep met mijn job op de communicatiedienst van NMBS.

Het leven was in tussentijd niet altijd even mals en fotograferen werd mijn eilandje van rust. In mijn hart ben ik daardoor al langer fotografe, maar in 2018 behaalde ik mijn diploma en mocht ik het ook officieel aan mijn visitekaartje toevoegen.

Kinderfotografie voelt voor mij het meest natuurlijk aan. Bij mijn eigen kroost leg ik graag de momenten vast waarop ze gewoon zichzelf zijn. Die authentieke beelden zoek ik ook bij andere kinderen als ik hen fotografeer.

Mijn fotoproject 'Navelstreng' maakte de cirkel voor mij helemaal rond. Er is niets mooier dan getuige zijn van de geboorte van een kind. En zo vallen alle wegen die ik als 18-jarige wou bewandelen samen.
Nog niet uitgekeken?
Op Instagram vind je nog meer foto's.
Naar menubalk