Als 18-jarige stond ik voor een dilemma: vroedvrouw worden, psychologe of  journalistiek studeren. Het werd het laatste, maar na mijn studies ontdekte ik dat beelden me minstens evenveel passioneerden als tekst. Op mijn visitekaartje staat intussen al jaren grafiste.

Het leven was in tussentijd niet altijd even mals en fotograferen werd mijn eilandje van rust. In mijn hart ben ik daardoor al langer fotografe, maar in 2018 behaalde ik mijn diploma en mocht ik het ook officieel aan mijn visitekaartje toevoegen.

Kinderfotografie voelt voor mij het meest natuurlijk aan. Bij mijn eigen kroost leg ik graag de momenten vast waarop ze gewoon zichzelf zijn. Die authentieke beelden zoek ik ook bij andere kinderen als ik hen fotografeer.

Mijn fotoproject 'Navelstreng', waar ik bevallingen subtiel in beeld bracht en er een boek over uitgaf, maakte de cirkel voor mij helemaal rond. Er is niets mooier dan getuige zijn van de geboorte van een kind. En zo vallen alle wegen die ik als 18-jarige wou bewandelen samen.
Mijn verhaal in de media
Ik ben er heel fier dat mijn verhaal al enkele malen mocht verschijnen in de media: RingTV en Het Nieuwsblad brachten een stukje over mijn boek 'Navelstreng'. En ik kreeg een hilarische reclamespot cadeau van Maarten en Dorothee (Q-Music). De moeite waard om eens te herlezen of te herbekijken, en dat kan via deze knop:
Nog niet uitgekeken?
Op Instagram vind je nog meer foto's.
Naar menubalk