kraamreportage

kraamreportage

de eerste dagen samen

in het ziekenhuis of thuis

Bij een kraamreportage kom ik langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis in de eerste dagen of weken na de bevalling. Ik maak pure en liefdevolle foto's van jullie baby: het eerste badje, detailfoto's van handjes en voetjes of de eerste knuffels met broer en zus.

review kraamreportage

IN HET ZIEKENHUIS

Twijfel je over geboortefotografie maar wil je toch die eerste unieke dagen van je baby vastleggen? Dan is een kraamreportage in het ziekenhuis misschien wel iets voor jou. Ik leg alle liefde, details en knuffels in de kamer vast, zonder dat er iemand aan poseren hoeft te denken.
Net als bij een geboortereportage sta ik van wacht voor jou, en hou ik er binnen mijn planning rekening mee dat ik binnen de 48u na de geboorte jouw herinneringen kan vastleggen.

BIJ JE THUIS

Wil je graag een fotoshoot doen in jullie eigen vertrouwde omgeving? Dan kom ik graag bij jullie langs. Ik fotografeer jullie een uur lang tijdens jullie dagelijkse bezigheden (de baby voeden, een badje geven, knuffelen samen met broer en zus, ... Geposeerde foto's horen daar niet bij, buiten een gezinsfoto natuurlijk.

PRAKTISCH

03

01

Regio

Stand-by

huis

Om je baby te fotograferen rij ik naar Oostende of Leuven, naar Brussel of Gent: alles binnen een uur vanaf het centraal gelegen Ternat.

scherm

Heb je graag dat ik langskom in het ziekenhuis? Dan sta ik voor jullie stand-by vanaf 37 weken (en zorg in onverwachte gevallen voor een back-up).

Locatie

Hoeveel foto's
krijgen we?

Een kraamreportage gaat

door in het ziekenhuis of bij jullie thuis in de dagen of weken na de bevalling.
Voor de kwaliteit van de foto's is het belangrijk dat dat bij daglicht gebeurt.

camera
belgie

Je ontvangt enkele dagen na de shoot een ruime selectie digitale foto's in hoge resolutie. Wil je graag een foto voor een geboortekaartje? Dan bezorg ik die foto sneller.

04

02

PRIJZEN

kraamreportage

kraamreportage

(als extra bij geboortereportage)

200 euro

350 euro

kraamreportage
kraamreportage

Mag ik al jouw geboortefotograaf zijn? Dan kun je dat pakket ook nog aanvullen met een kraamreportage aan een verlaagd tarief.

Bij een kraamreportage kom ik langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis in de eerste dagen of weken na de bevalling.

Je ontvangt minstens 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk.
Heb je foto's nodig voor een geboortekaartje?
Dan stuur ik je zo snel mogelijk een selectie die je hiervoor kan gebruiken.

De verplaatsingsvergoeding voor shoots op locatie is 0,40 euro/km.

Reserveren kan hier