kraamreportage

kraamreportage

de eerste 48 uur samen

DE KLEINSTE MOMENTEN MET

DE GROOTSTE WAARDE

Bij een kraamreportage kom ik langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis in de eerste 48u na de bevalling. Ik maak pure en liefdevolle foto's van jullie baby: het eerste badje, detailfoto's van handjes en voetjes of de eerste knuffels met broer en zus.

Twijfel je over geboortefotografie maar wil je toch die eerste unieke uren van je baby vastleggen? Dan is een kraamreportage misschien wel iets voor jou. Ik leg alle liefde, details en knuffels in de kamer vast, zonder dat er iemand aan poseren hoeft te denken.
Net als bij een geboortereportage sta ik van wacht voor jou, en hou ik er binnen mijn planning rekening mee dat ik binnen de 48u na de geboorte jouw herinneringen kan vastleggen.

Waarom kies je voor een
kraamreportage?

PRAKTISCH

03

01

Regio

Stand-by

Om je baby te fotograferen rij ik naar Oostende of Leuven, naar Brussel of Gent: alles binnen een uur vanaf het centraal gelegen Ternat.

Ik sta voor jullie stand-by vanaf 37 weken (en zorg in onverwachte gevallen voor een back-up).

scherm
huis

Hoeveel foto's
krijgen we?

Locatie

camera

Een kraamreportage gaat door in het ziekenhuis of bij jullie thuis (na een thuisbevalling).
Voor de kwaliteit van de foto's is het belangrijk dat dat bij daglicht gebeurt.

belgie

Je ontvangt enkele dagen na de shoot een ruime selectie digitale foto's in hoge resolutie. Wil je graag een foto voor een geboortekaartje? Dan bezorg ik die foto sneller.

04

02

PRIJZEN

kraamreportage

kraamreportage

(als extra bij geboortereportage)

200 euro

350 euro

kraamreportage
kraamreportage

Mag ik al jouw geboortefotograaf zijn? Dan kun je dat pakket ook nog aanvullen met een kraamreportage. Ik kom dan de dag na de bevalling nog eens langs in het ziekenhuis / bij jullie thuis om de eerste ontmoetingen vast te leggen.

Voor een kraamreportage sta ik vanaf 37 weken zwangerschap voor jullie stand-by. Ik kom langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis tijdens de eerste 48 uur na de geboorte. Een reportage duurt 1 à 2 uur.

Een tweetal weken na de bevalling bezorg ik je de digitale beelden. Je ontvangt dan minstens 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk.

Heb je foto's nodig voor een geboortekaartje?
Dan stuur ik je zo snel mogelijk een selectie die je hiervoor kan gebruiken.

Het tarief voor de kraamreportage is inclusief verplaatsings- en parkeerkosten. Ook een professionele back-up-fotograaf is voorzien.

Prijzen geldig voor kraamreportages geboekt
tot en met 31 december 2023.

Reserveren kan hier