zwangerschapsfotografie

Bij het prille begin

zwangerschapsfotografie

Toen ik zelf zwanger was van Yenthe, mijn oudste, ging ik op zoek naar een fotografe die aan zwangerschapsfotografie deed. Af en toe glijden die afdrukken nog eens door mijn handen, en ik hou wel van wat ik zie. Nog jong, maar met een blik vol vertrouwen. Ik vond het zalig om zwanger te zijn, om mijn kleintjes altijd bij me te dragen. En ik wist wel dat ik aan de opdracht van mijn leven ging beginnen, maar ik had er nog geen flauw idee van wat dat inhield. De foto's hangen niet meer in het groot aan de muur, maar ik koester ze wel. Net als de andere herinneringen aan mijn zwangerschappen.

Wauw! De foto's zijn prachtig!

Ik krijg er kippenvel van en ook wel een traantje. Nog eens heel erg bedankt!
Na de geboorte van ons meisje
laat ik je snel iets weten.

Annelies

Hoe frisser buiten, hoe gezelliger in de studio ... Spotje aan en voor de rest helemaal donker, zeker in de wintermaanden vind ik dat echt wel iets hebben. Ik heb een witte of een zwarte achtergrond, en ook nog een aantal vrolijke kleurtjes.

Studioshoot

PRAKTISCH

01

03

Kledij

Wat houdt dat in?

Voor de shoot bespreken we nog welke kledij jullie kunnen dragen. En ik heb zelf ook enkele fotogenieke zwangerschapsjurken te leen.

scherm
locatie

Een shoot duurt ongeveer een uur. Nadien selecteer ik je foto's en bewerk ik ze.

Hoeveel foto's

krijgen we?

zwangerschapsjurk
camera

Locatie

Bij een shoot op locatie krijg je minstens 50 foto's. In de studio is dat beperkt tot 20 foto's. Je ontvangt ze digitaal, in hoge resolutie en zonder watermerk.

Zwangerschapsfotografie gaat door in mijn studio in Ternat, op een leuke buitenlocatie of gewoon bij jullie thuis.

04

02

PRIJZEN

in de studio

op locatie

bij jullie thuis

249 euro

249 euro

249 euro

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie in de studio bij mij thuis in Ternat. Er is keuze uit een witte, zwarte of beige achtergrond.

Uit de genomen foto’s kies je er 20 die ik zorgvuldig voor je bewerk. Graag meer foto’s? Dat kan, voor elke extra foto reken ik 10 euro. Het aantal aangeleverde foto’s is kleiner dan bij een shoot op locatie omdat er meer nabewerking is.

Zwangerschapsfotografie in het bos, aan zee of op een andere leuke locatie. Je ontvangt minstens 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk. De verplaatsingsvergoeding voor shoots op locatie is 0,40 euro/km.

Zwangerschapsfotografie kan ook gewoon bij jullie thuis. Je ontvangt minstens 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk). De verplaatsingsvergoeding voor shoots bij jullie thuis is 0,40 euro/km.

Reserveren kan hier