geboortefotografie

De intensiteit van een wee,
de manier waarop je partner je ondersteunt, die eerste blik op je baby. Er zijn weinig momenten die puurder zijn dan een geboorte, maar als mama maak je ze nauwelijks bewust mee. Toch is er een manier om ernaar terug te grijpen. Niet naar de intieme details, wel naar de echte emoties. Door foto’s die niet alleen tonen wat er gebeurt, maar vooral hoe het voelt als je kind ter wereld komt en jij een ouder wordt.

De pure emoties bij
de geboorte van je kind
tastbaar houden

Herken je jezelf hierin?
Dan zijn foto's van de geboorte van je kind echt iets voor jou.

Je wil één van de belangrijkste dagen van je leven vastleggen.
Je verhaal blijft voor altijd tastbaar en compleet, ook als er door de roes van de bevalling stukken ontbreken in je herinneringen.

Je partner wil die dag deel van het verhaal zijn in plaats van fotograaf. Om zéér expliciete beelden te vermijden wil je hem of haar sowieso niet achter de camera.

04 /

01 /

Je hebt er geen idee van hoe de bevalling zal verlopen, maar je weet wel dat er een vertrouwd gezicht bij je zal zijn die naast een camera ook complete rust meebrengt.

Nog meer dan enkel het rauwe verhaal, wil je al de emoties van de dag van de geboorte op beeld, met alle subtiele momenten en blikken die je zelf vergeten was.

02 /

05 /

Je wil foto’s die zo sereen en discreet zijn dat je ze aan al je vrienden en familieleden kan tonen (maar je mag ze natuurlijk ook helemaal voor jezelf houden).

Je vindt het belangrijk dat er echt ruimte is voor jouw verhaal, je wensen en je privacy.

03 /

06 /

Hoe ziet zo'n geboortereportage er uit?

Klik op de pijl en geniet mee van de geboorte van Bowi.

PRAKTISCH

03

01

Regio

Stand-by

Om je bevalling te fotograferen rij ik naar Oostende of Leuven, naar Brussel of Gent: alles binnen een uur vanaf het centraal gelegen Ternat.

Ik sta dag en nacht stand-by vanaf 37 weken (en zorg in onverwachte gevallen voor een back-up).

scherm
locatie

Hoeveel foto's
krijgen we?

camera

Kennismaking

belgie

Voor je een geboortereportage boekt, hebben we altijd een vrijblijvende babbel.

Je ontvangt een ruime selectie digitale foto's in hoge resolutie. En een babbeltje er bovenop als ik ze bij jullie thuis kom afleveren.

04

02

stuur me een bericht

Je gaf me het vertrouwen dat er ruimte was voor mijn verhaal, voor mijn wensen. Ik wou echt een persoonlijke herinnering en ik vond het heel fijn dat je al voor de bevalling de tijd nam om écht te luisteren. Later bij de geboorte legde je de magie die er was echt vast, het esthetische en de kracht van het moment.

België telt 5 fotografen met een officieel keurmerk geboortefotografie, en daar ben ik er ééntje van. Geboortefotografie is een vrij nieuwe tak binnen de fotografie, en daardoor kijken gynaecologen af en toe nog vragend op als een mama vraagt of we mee aanwezig mogen zijn in het verlos- of operatiekwartier. Het label van de Nederlandse Stichting Keurmerk Geboortefotografie toont aan dat we professioneel met onze job bezig zijn.
Ik ben bovendien ook doula, dus ik weet ook hoe ik je kan bijstaan tijdens je bevalling.

Shanna

meer info over keurmerk geboortefotografie

meer info over mijn opleiding tot doula

Wil je de geboorte van je kind

tastbaar houden?

Je bent heel erg welkom voor een kennismakingsgesprek

Leg babbel vast