Welke foto’s zou jij het liefst hebben?

23/09/2023

WELKE SHOOT ZOU JIJ HET LIEFST HEBBEN?

Als ik aan mensen vertel dat ik geboortefotograaf ben, is er de eerste minuten altijd wat verwarring. “Dus je neemt foto’s van de baby’s als ze net thuis zijn?” “Neen, dat is een newbornshoot.” “Als de baby nog in het ziekenhuis is dan?” “Dat is eigenlijk een kraamreportage.” Misschien is wat extra uitleg wel op zijn plaats. Dit zijn de verschillen:

Ik vind een vrouw echt op haar mooist als ze zwanger is, en ik leg dat ook heel graag vast.
Een ZWANGERSCHAPSSHOOT gaat door rond de 35ste week van de zwangerschap. Dat kan in de studio, maar ook gewoon buiten in de natuur.

Vanaf 37 weken zwangerschap sta ik voor jou van wacht als je een GEBOORTEREPORTAGE hebt geboekt. En als je weeën van start gaan, kom ik naar je toe. Ik leg één van de belangrijkste dagen van je leven voor je vast, de geboorte van je kind.

Bij een KRAAMREPORTAGE kom ik langs in het ziekenhuis of bij jullie thuis in de eerste 48u na de bevalling. Ik maak pure en liefdevolle foto’s van jullie baby: het eerste badje, detailfoto’s van handjes en voetjes of de eerste knuffels met broer en zus.

En dan is er de NEWBORNSHOOT, waarin ik je baby fotografeer als hij ongeveer tien dagen oud is. Ik toon jullie baby zoveel mogelijk zoals hij of zij is, zonder veel extra frulletjes en franjes.

Zoveel opties, benieuwd wat jullie de leukste vinden!

SHARE THIS STORY